Därför ska du använda eToro

eToro är en handelsplattform som passar både nybörjare och mer avancerade investerare. Som nybörjare finns det bra material att tillgå och även möjlighet att kommunicera med andra investerare. En av fördelarna med eToro är det stora utbudet av kryptovalutor som går att handla på plattformen.

Om du är ute efter en handelsplattform där du kan handla olika tillgångar ska du definitivt kika på eToro. Det är ett företag som växer sig allt större och blir allt mer etablerat på marknaden. Om du är intresserad av att testa handelsplattformen kan du alltid läsa eToro recension här. På handelsplattformen kan du handla väldigt många olika tillgångar som bland annat kryptovalutor, aktier, olika råvaror och valutor. eToro riktar sig främst till dig som är intresserad av olika kryprovalutor, social trading och copy trading. Copy trading innebär att du kan kopiera andra användares strategier och affärer. Det fina med eToro är att plattformen är otroligt lättnavigerad och du kan enkelt kommunicera med andra som använder plattformen.Därför passar den perfekt att använda om du är nybörjare inom investeringar och handel med värdepapper. Det finns även en mobilapp som är enkel att använda. Det tar inte alls lång tid att öppna ett konto och sätta in pengar om du vill börja handla på eToro. En väldigt stor fördel med eToro är att all handel du gör med kryptovalutor är avgiftsfri vilket gör det ännu bättre för dig som är nybörjare.

Det finns ett brett utbud av kryptovalutor

När du handlar kryptovalutor via eToro ka du handla dem på två olika sätt. Du kan antingen köpa tokens och då handlar du dem direkt på en kryptovalutaplattform eller handla derivatbaserade produkter där kryptopriset är det underliggande. Det finns ett brett utbud av olika kryprovalutor. Du kan handla allt från Ethereum och Bitcoin till mindre kryptovalutor som Cardano och Algorand. På deras plattform kan du se alla kryptovalutor som finns. Det enda du betalar när du handlar kryptovalutor hos eToro är spreadar. Du handlar alltid i USD, om du tar ut eller sätter in pengar i en annan valuta tillkommer en växlingsavgift. När du handlar med kryptovalutor ska du komma ihåg att de är väldigt volatila och det kan ske snabba svängningar.

Mycket matnyttigt material för nybörjare

Om du är nybörjare inom trading och investeringar är eToro perfekt att använda. Du kan nämligen använda dig av ett demokonto i början. Med demokontot kan du testa alla de olika funktionerna och strategier utan att behöva satsa några riktiga pengar. Det finns grundläggande videoklipp som du kan ta del av för att lära dig plattformen. Du kan också ta del av tips om trading och investeringar i största allmänhet. Materialet är pedagogiskt och matnyttigt. När det kommer till säkerheten kan du vara lugn då den anses vara hög på plattformen. Det finns också en kundtjänst som du kan kontakta om du får problem eller har några frågor.

Främsta fördelarna med eToro:

  • Det är låg tröskel att komma igång.
  • Plattformen har en innovativ och social design.
  • Du kan diskutera investeringar och strategier med andra investerare.
  • Du får en överväldigande bra tradingupplevelse.
  • Flexibel kryptohandel.
  • Säker plattform.